Gakkoyenge
nehiruras ben gerekli kitapları okuyup bebeğimi tanıdığım için ona uygun yolu çizerek kendim verdim. Satın almayı doğru bulmuyorum çünkü çoğu vasıfsız uyku eğitimcisi adı altındaki kişilerin bu alanda sertifikası bile yok çocuk psikolojisi hakkında bilgileri yok. Kendilerine yakın gördükleri sistemi, annelere kendini yetersiz hissettirip pazarlıyorlar. Bebek başarılı olursa benim sayemde başardılar diye paylaşıyorlar ama başarısız olursa (ki hiç azımsanmayacak kadar çok bebek çünkü her sistem her bebek için uygun değildir hepsinin desteği, ihtiyacı farklıdır) anne denileni uygulamadı istikrarlı olmadı o yüzden başarısız oldu diye anneye vicdan azabı yüklüyorlar. Zamanında bende çok baktım sosyal medyadaki uyku eğitimcilerine dikkat ederseniz çoğu şu kadar günde başarırız şu kadar başarı oranımız var diye devamlı bir pazarlama stratejisi güdüyolar. Kendinizi strese sokmayın bebeğinizi görmeyen yanında vakit geçirmeyen biri size soru sorarak doğru sistemi kuramaz eğitim veremez vermemeli bence. En iyi tanıyan annesidr. Kitapları okuyun kendiniz verin