Didem14 Merhabalar, Bebeğim gece uyanmasın diye gece altını açmıyorum bazen çok dolduğunda sırtına taşıyor bez mi küçük geliyor moltif pure kullanıyorum kaka falanda taşıyor sırtından tavsiyesi olan başka marka ya da küçük geliyor diyen
uykusuzanne__ Didem14 bebek bezin numarası küçük geliyor olabilir biraz büyük numara alın,ve ben iki Çocuğumda da hep prima kullanıyorum hiç taşma olmadı tavsiye ederim
ASnowflake Didem14 molfix taşma yapıyor ben geceleri Prima kullanıyorum sabaha kadar taşma yapmıyor gece farklı bez kullanın isterseniz
Esmaavci Didem14 Bez numarası küçük geliyor olabilir canım bacaklarında lastiği iz falan yapıyordur bir de eğer bezinden memnunsan bir numara büyüğünü al geceleri onu kullanırsın + olarakta ben hemen hemen 10 ayda 7 8 bez markası değiştirmiş birisi olara bir dönem jelly willy kullanmıştım BİM’in bezini o da baya güzeldi hem hesaplı bir dene istersen şu an biz 6 numara kullanıyoruz numarasını bulamıyorum o yüzden sleepy aldım sabaha kadar almıyorum ben de ama sızdırma yapıyor bulabılırsem en memnun kaldığım marka şu an BİM’in bezi oldu diyebilirim.
suheyla92 Didem14 üşüyor olabilir mi usuyunce fazla cis yapiyolar. Ya da kucuk geliyor. Ben molfix pure and soft kullaniyorum tasma sizma vs olmiyor hic