Grupyildizi Kizlar.bogazim hafif agriyodu dut suyu cayi ictim ne zaman o cayi icsem kasiklarimda sgri idrarimda yanma basliyo neden acaba bayada agriyo kasiklarim
amansallagitsin Grupyildizi aslinda dut cayi enfeksion giderici soguk algınlığına iyi gelir cigerlere iyi gelir. Herhalde enfeksionz var onu atmaya calsyr. Birde sarimsak kuru deneyin
Alyamoms1 Grupyildizi aaa benimde dün kasıklarım o kadar çok ağrıdı ki süt yapar dedikleri için dut çayı içmiştim ondan olabilir o zaman benimde
Grupyildizi Minigim38 evet atiyor gercekten bir fincanda bogazim hemen gecti inanki ama kasiklarima cok agri yapti o mu bilmiyorum belkide idrar yolu da enfeksiyon var onu soktude agri mi yapti bilemedim bidaha icmeye korktum
Babygirll Grupyildizi hem vücut enfeksiyonunuz hemde idrar enfeksiyonunuz vsr demek ki bence devam edin o çok rahatlatır sizi
amansallagitsin Grupyildizi bir dis sarimsak bi tatli kasigi bal 6 damla limon karistirip su ile yutuyorsnz cignemeden. Hastalk donemlerde her gun hasta olmadgnzda haftada bi kere. Gunluk yapilmasi gerekir.