Kızlar merhaba herkese. Bebegım 15 aylık. Bu zamana kadar ekran göstermedim. Son iki ay yemek yerken vermeye başladım. Oda total’de günde günde 30 bazen 40 dk. Her yemek 10 dk sürüyor. 10dk bitince tv yi kapatıyordum yemek bıtmediyse yemiyordu yesın dıye tv ye devam da etmiyordum. Bu zamana kadar ek gıda hıc ama hıc veremedim. Ne oyunla ne parka mümkün hıc olmadı. Belkı anneden almaz dıyıp babanne teyze hala an anne herkes denedı çocuk az yıyo değil hıc yemel yemiyor. Ben yoğurdu bıle veremıyorum. Öyle kaşık görse saklanır gelmez. Kilosu 9 kilo. 4 kilo doğdu. En son 6. Ayda 9 kiloydu o zaman dan bu zamana kadar hıc kılo alamadık. Yanı 8 aydır aynı kılo. Bende tv ye mecbur kaldım. 2 aydır evet yıyodu. Eşimle farkettık isme tepki sıfır.. Hıc ama hıc bakmıyor. zaten kelimesi 3 4 taneydı onlarda gıttı. Bende 3 gündür hıc acmıyorum. Mecbur mamaya devam ediyorum. Ama komut alması çok ama çok iyi. Göz temeası çok iyi. Birini görse göz kırpıyor bunlarda sıkıntı yok. İyi ki farkettık. Umarım çabuk geçer. Çok evham yapıp kendımı inanılmaz üzülüyorum. Çocuğuma seslenıncr bakmayınca suçlu hısseddttıgımden ağlıyorum