Dilekmd Scs4108 geçen hafta bizim de öyleydi ateşten oluyor dedi doktor olur böyle dedi ama ben ılık duş aldırdım hergün ıslak bezle sildim kafasını geçmiş olsun çok
Sqs Scs4108 vücudun her yeri farklı gösterebilir su an bizde ateşle bogusuyoruz vücut 39 baş 37 38 geliyor limon sürdüm ayaklarına calpol verdim iyi geldi deneyebilirsiniz
PonciKom Scs4108 bnmde öle oldu vucudu soguk kafası sıcakı enfeksıyon cktı kanında bıde aynı anda diş patlattı dişte baş yanarmıs sadece ole dedıler
Scs4108 Dilekmd sağolun sizede geçmiş olsun ne yapacağımı şaşırdım elimde ateş ölçer le sabahlıyorum 2 gecedir
PonciKom Scs4108 tamam pzaman korkmayın gecıcek bızım 1 hafta surdu 7 gun sabahlata kadr hıc uyuyamadk 39 40 devamlı giidp gelıodu ateşi ishalde basladı hıc uyumadık gece gunduz ck zordu oyuzden antıbıyotk varsa gever onsuz ınan gecmıuor
Sqs Scs4108 limonda ise yarıyor bak çok yerden duymuştum deneyim dedim gerçekten ise yaradı dr a gittiniz mi neyi var
Scs4108 PonciKom içim gidiyor öksürüyor sesi kısıldı daha yeni yeni keşfediyordu sesini şimdi konuşmaya çalısıyor ama sesi çıkmıyor 😔
Scs4108 PonciKom Sqs çok sağolun Allah razı olsun şuan düştü ateşi uyuyor üzerini örtsemmi yükselirmi yine korkuyorum
PonciKom Scs4108 ortme ama cokta acık kalmasn bız o hatayı cok yaptık ustunu ortuyorduk hoppp tavan ateşi ınce bısy ört ev sıcaksa bısey olmaz