KLORAK Başına gelen var mi? Daha test yaptırmadım ama alerjisi çıktığı gün yedirdiğini her şeyi 3 gün kuralıyla yedirerek fark ettim. Geçici mi?
defnevedoruk KLORAK merhaba bendede var, kücükkende varmış eskiden elime değse ellerim kabarıp şişerdi şuan o kadar değil ama tamamende bitmedi.
beyzzsenturkk_ KLORAK bilemiyorum ama bu yaşımdayım hala bende de var ne zaman yesem kaşınırım kabarır vücudum dikkat edin
3kedili2bebekli KLORAK bende de var ağzıma bile alsam daha yutamadan dilim şişmeye başlar haliyle pismisinden de tiksinirim pişmiş domatese de çok az şeker atıp pisirirseniz eğer midesine falan dokunmaz aklınızda olsun
KLORAK defnevedoruk yani benim kızım sadece kızardı kolları ama zaten doğduğundan beri de sevmez tadını ilk kez yemişti aradan 1 ay geçti ara ara denemeli miyim peki
defnevedoruk KLORAK istersen deneyebilirsin, ben pek sevmem yemem hâlâ, biraz midemi yakıyormuş gibi hissediyorum
KLORAK beyzzsenturkk_ inşallah büyüdükçe canı çekmez. Sofrada görünce rengini söyleyip anne ver diyor ama yemiyor
KLORAK defnevedoruk hiç vermiyim o zaman ya zaten midesi hassas gecen paletli gıda tüketti sade kurabiye onda bile midesi ekşidi. Allahtan ki sevmiyor yemek istemiyor yoksa çok zor olurdu benim için