pembeayakkabilikiz Kızlar mevlitlere giderken takılarınızı takıyor musunuz mevlit gıdecegım eşimin akrabasının sizce ayıp olur mu zaten çok bısey yok bir iki tane bisey ama siz nasıl gıdıyorsunuz merak ettim
Tatlican pembeayakkabilikiz Ne mevludu cenaze mi Abartmadan takabilirsin Bebek mevludu filansa takılır niye takilmasin
SetenayCo pembeayakkabilikiz Kültürünüze bağlı. Doğudaysanız genellikle her türlü eventte gelin tüüm takılarını takıp gider ama batıda bunun için ayıplanabilirsiniz.
Tatlican pembeayakkabilikiz Takılır canm hiç tereddüt etme Zaten anca kinalarda mevlut ve oturmalarda takılıyor
pembeayakkabilikiz SetenayCo kız çok takım yok bi iki tane bısey oda ayıp olur mu diye yazayım dedim valla ama sanırım takacağım batıdayız bu arada genelde takıyorlar aslında ama ben ılk defa gıdecegım için merak ettim sadece
Prenses-annesi1 SetenayCo en batıdan Edirne’den bildiriyorum durum buralardada farksız kuyumcu gibi geziyor herkes 😂😂
SetenayCo yapmayın yaa🙈🙈🙈 oralara kadar uzanmış bu bu kültür 🤭🤭🤭 halbuki dar bir bölgede zamanla unutulmasın umuyordum🙈 Prenses-annesi1