Hasekihurremsultan1 Kızlar merhaba kızım 13 aylık, daha önce hiç menenjit aşısı vurulmadı doktorum 12. Aydan sonra nimenrixi tek doz vurdurabilirsin dedi siz nasıl yaptınız tek doz vurduran var mı ?
yoncaburak Hasekihurremsultan1 biz 3 doz yaptırdık her doktorun aşı takvimi ayrı galiba 3. 5. Ve 13. Ayda yapıldı hem nimenrix hemde Bexoro ikisi beraber yapıldı her dozda da
asrinhatasi Hasekihurremsultan1 nimenrix biz de 13.ay tek doz olduk. Ama bexseroyu 7,9,21.aylarda olmuştuk. Bexsero da olmanız lazım onu da bir dnaışın 1 yaş sonrası kaç doz bilmiyorum.
Hasekihurremsultan1 yoncaburak anladım canım ben 9. Ayda kontrolde sormuştum doktoruma 12. Ayda tek doz nimenrix vurdur demişti o yüzden sordum
Azra00 Hasekihurremsultan1 doktorumuz 12 aydan sonra tek doz nimenrix dedi. 16.19.24 ay da bexsore 3 doz aşı takvimi böyle oluşturdu
asrinhatasi Hasekihurremsultan1 ikisi menenjitin farklı türüne karşı olan aşılar. Sadece nimenrix korumaz.
Azra00 Hasekihurremsultan1 her doktor farklı takvim ayarlıyor ama 12 aydan sonra nimenrix tek doz bexsore yine 3 doz oluyor gittiğim çocuk doktoru hepsi aynı şey söyledi