eymenesra Kızlar oğlumun kontrolü vardı baş çevresi biraz küçük takipte kalalım dedi 5 ay 25 günlük kilosu 8,200 boyu 68 baş çevresi 41 bu aylarda hatırlayan var mı baş çevresini yada başına böyle bisey gelipte normale dönen oldu mu
5manolya1 eymenesra oğlum 6 aylık baş çevresi 42.5 . Bıngıldağı kapandı o yüzden baş çevresi büyüyor mu diye sürekli ölçüyoruz . Sizin bebeğinizin ki de küçük değil ya bence normal . Sonuçta her insanın kafa yapısı bir değil. Genetik olabilir
Ess92 eymenesra 5 aylıkken gitmemiştik 6 aylıkkenn43,5 ölçülmüş e nabızdan baktım şimdi. Kızımın bıngıldağı 6 aylıkken kapanmıştı endişelenmiştim baya ben de. Düzenli ölçülmesi önemli. Her ay büyüyorsa sorun olmuyor inanın.
ebrumert Benim bebeğim 6 ay 15 günlük baş çevresi 42 bence çok normal bizim doktorumuz normal olduğunu söylüyor
Ednurr7 ebrumert bende o yüzden sordum bazı doktorlar çok velveleci oluyor bazıları normal diyip geçiyor
eymenesra ebrumert ozman benimkinde normal ya kafamı takmak istemiyorum ama insanın ister istemez canı sıkılıyor
ebrumert eymenesra biz anneler herşeyi kafamıza takmakta uzerimize yok tabiki doktorlar daha iyi bilir ama benim bebeğime 3 tane doktor aylık kontrollerinde normal diyor
mertinannesi__ eymenesra canım benim oglumunda bas cevresi küçük 6.ayindan sonra geriden gelmeye başladı 24 aylik bas cevresi 46.6 doktorumuz norolojiye yönlendirdi doktor baktı denver gelisim testine yolladı oğlum testi geçti yaşı ile uyumlu dediler şuanda Bi sıkıntı yok doktor balik yagi verdi kan tahlili istedi değerlerine baktı sadece d vitamini düşük çıktı d vitamini aldık nöroloji doktoru takip de kalalım büyük ihtimalle Bi sıkıntı olmaz ama dedi ..
Usnac1995 mertinannesi__ Benim oğlumda 25 aylık daha yeni yeni 48 oldu. Uzun zamandır 47 di. Bende endişe ettim artık Yaşıtlarına bakımca cidden kafası suratı ufak duruyor oğlumun
mertinannesi__ Usnac1995 bizimkine göre büyükmüş ama şöyle Bi şey var benim oğlum kendisi de minyon bakınca vücudu ile orantılı anormal Bi durum yok ..
Usnac1995 mertinannesi__ Yani benim oğlumda iri durmuyor boyu uzun 95 cm, kilosu 13 civarı o yüzden zayıf duruyor ama ne bileyim , annelik işte insan bi endişe ediyor. Fakat genetik olduğuna inandım artık babasınında küçükken aynı böyleymiş kafası falan