aslialk Kızlar emzirme dönemindeyim linçleyecek olan varsa yazmasın lütfen bırakmayı çok istiyorum sizin bırakma hikayelerinizi, yöntemlerinizi okumak çok mutlu eder beni şimdiden teşekkürler
Birdunyabircennetannesi aslialk Emzirmiyorum ama bırakmak istiyorum daha yeni denedim bırakmayı olmuuuyyoooor olmuyyyooor Ben başaramadım Hamileyken nasıl bıraktım hala şaşırıyorum
Azra00 aslialk hamileliğimin ilk başlarında Sigaradan tiksindim, onun üzerine Bir daha ağzıma alamadım, extra bisey yapmadım yani daha önce çok bırakmayı denemiştim ama olmamıştı sonra hamilelikte tiksindim yani
aslialk lagerthaa içtim malesef ara ara bıraktım tekrar içtim dükkanım battı aşırı borca ve zarara girdim hamileliğimi bile keyifle geçiremedim
Buglem22 aslialk ay bende hamileliğimde tiskindim içmedim oğlum 5aylik emziriyorum bu aralar çok canım istiyor günde 1tane bile içsem sanki rahatlicam
gg3848 aslialk ben hamileliğimde tiksindim ama son dönemde çok arada bir iki içiyordum ama ben de emzirme dönemindeyim evde bebekle stres yalnızlık yorgunluk derken günde bir iki tane içiyorum elimde değil emzirme dönemim bitse de daha çok içsem diye bekliyorum resmen😔
egee_momm aslialk hamileliğimde hiç içmedim emzirdiğim zaman günde 2-3 tane içiyordum emzirmeyi bıraktım tekrar başladım ama bende bırakmayı çok istiyorum. 2. Çocuğu düşünüyorum nasipse o zaman bırakırım inşallah
aslialk Bugün bırakmaya karar verdim 1 saat oldu, yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi umarım başarırım Bu video çok teşvik etti ve nikotin içeren sebzeleri araştırdım çeri domates buldum onunla deneyeceğim
Sevolay aslialk ben hamile kalınca bıraktım 1 yaşına girince çok canım istedi bitane içtim sonra cocugumu kucagıma alınca pişman oldum çünkü o kokuyu solumasınu istemedim ona bşi olsa bu vicdan azabı herşeyfen daha büyük olur düşündüm ,ama neyazıkki emzirmeyi sonlandırıca tekrar başladım ki hala sigara içtiğimde el yüz yıkama sigara içerken giydiğim farklı , her içtiginizde çocugunuzu düşünürseniz belki engel olabilir içmenize