busehavva AselinAnnesiiiiiiiii hayr canm sakın güvenme,bana da byle dediler e devlete guvendm serefsizler kaporayi alıp engele attılar beni
busehavva poyraz1210_ inanmayın başıma geldi maalesef e devlete guvendm aynı bu şekilde girdim baktm meğer dolandıricyms
busehavva AselinAnnesiiiiiiiii kapora ücreti istemiyorsa bilemycm o zman ,cnku benden kapora istemişti kaporam gitmişti maalesef
AselinAnnesiiiiiiiii Cennetbahcesii nasıl teyit etcem bilgileri buraya attım orayı aramak için numarayı nerden Bulcam
Cennetbahcesii AselinAnnesiiiiiiiii Google’dan arattım da şimdi dgn paketleme diye numara va çıkmadı sadece 2-3 kişi yorum atmış o kadar
BurcuKucuk AselinAnnesiiiiiiiii şirketin internetteki adresi farklı görünüyor. Kargıpınarı, Sabahattin Çakmakoğlu Cd. No:3, 33875 Erdemli/Mersin İnternette böyle görünüyor mesela
bsrctldem AselinAnnesiiiiiiiii dolandırıcı kesinlikle inanmayın. Internette çok yorum var dolandirmis herkesi
AselinAnnesiiiiiiiii bsrctldem baktım kuzum teşekkür ederim paketleme adına çok dolandırılan kişi ve siteler var doğru olanlarda belirli bir ücret alıp öyle yapıyormuş
AselinAnnesiiiiiiiii birannebircocukk aynen öyle çok kötü durumdayım kızımın ihtiyaçlarını karşılamak için gircektim bu yola iyiki buraya yazmışım bilgilerimi vermedim zaten daha dönüş yapmadılar kayıt yapmak için cuma günü mesaj attım hâlâ bakmadılar ordan anladım zaten bişey olduğunu bir şirket bişey olsa anında cevap verir ne güzel hayal kurmuştum o parayla ama çok dua ettim dolandırıcı olursa Allah’ım olmasın bu iş dedim öylede oldu
AselinAnnesiiiiiiiii poyraz1210_ buradaki yorumlara bak kuzu dolandırıcıymış o yüzden kimse yanmasın vermiyorum numarayı bende dönüş yaparlarsa kapak eldicem onları bakalım ne dicekler
poyraz1210_ AselinAnnesiiiiiiiii hadi ya baya güvenilir görünüyordu şaşırdım ihbar edelim 170 i arayıp vergi levha numaralarini verelim başkalarının canı yanmasin
Oylesinebirisi AselinAnnesiiiiiiiii canım sakınnnn inanma eğer kapora istemiyorsa bile iban isteyerek o şekilde dolandıracaklar para atacaklar o parayı senden tekrar atmanı talep edecekler ve papara hesabı isteyecekler senden sakın inanma
AselinAnnesiiiiiiiii AselinAnnesiiiiiiiii inanmadım zaten onun dediği şeylerle de uğraşacak vaktim yok kayıt için mesaj attım dönüş bile yapmadılar cuma gününden beri mesaja bakmadı ve WhatsAppa girmiyor ordan belli dolandırıcı olduğu