Zeyna0601 1 yaşında bebeğim var çok güzel uykusu vardı resmen bitti gitti yani çıldırmak üzereyim 1 gibi kalkıyor sabah 4 e 5 e kadar sallıyorum anlamıyorum neden sürekli gaz çıkarıyor dişini kaşıyor sebepsiz ağlıyor ayyy kafayı yedim
elif3738 Zeyna0601 benim 4 aylık oğlum öyle şu an. 1 yaşında geceleri uyuyacağım sanıyordum. 😀O evrede de mi uyunmuyor
Birkizannesi123 Zeyna0601 3 yasında kızım 1 buçuk aydır falan kalkıyoruz uyut uyutabilirsen yatırıyorum geri kalkiyo
Papatya-eylul88 Zeyna0601 hahahaha şuan tam olarak ayni şeyleri yasiyoruz desem.1 yaşinda ve 1 de uyaniyor 5 de uyuyor anca diş kasiyor aglamiyor oynun istiyor.gaz cikariyor.diş kasiyor aynii benimde gözümden uyku akiyor
Zeyna0601 elif3738 aslında uyuyordu uyku eğitimi vermiştim ama 2 gündür bir şey oldu aynı saatte kalkıyor ve uyumuyor acaba hasta mı oluyor yoksa yapmazdı ya da diş ya da başka yeri ağrıyor hırıltı var hafif kulağını tutuyor ağrıyor sanırım yarın hastaneye götüreceğim
Zeyna0601 Birkizannesi123 benim oğlanın bir yerleri ağrıyor kesin karar verdim yarın doktora götüreceğim bakalım
Zeyna0601 Papatya-eylul88 offf aynı sorunlar cidden atak mı anlamadım ne zormuş çocuk büyütmek keşke aileme yakın olsaydım diyorum bazen o kadar yoruldum ki 😴