zehrafra Rota aşısı sonrası bebeğimde gün içinde karın ağrısı farkediyorum sancılanıp ağlıyor kriz şeklinde geliyor 5-10 dk şeklinde zor avutuyorum. Sizde aşı sonrası bu şekilde ağrı sancı yaşadınız mı çok korkuyorum
sebebiyok zehrafra yan etki olarak sadece kaka rengi degismisti o da bir iki gun surdu baska bir etkisi olmamisti
ilknarrr sebebiyok merhaba acaba kaka rengi nasıl oldu bende dün yaptirdim azcik huzursuzluk var bir de kakası kına yeşiline döndü ve çok sıvı korktum biraz.cevap verirseniz çok sevinirim
zehrafra Bugün 4. Günümüz ama gazını/dışkısını zor çıkartıyor sanki yenidoğan kolik dönemine yeniden dönmüş gibi :(
balyanakannesi_ ilknarrr çok normal o renkte olması. Bezini değiştirdikten sonra mutlaka evde tutmayın dışarıya çıkarın virüslerin yayılmasına sebep olmasın rengi eski haline dönene kadar
balyanakannesi_ ilknarrr çok normal o renkte olması. Bezini değiştirdikten sonra mutlaka evde tutmayın dışarıya çıkarın virüslerin yayılmasına sebep olmasın rengi eski haline dönene kadar