BellatrixLestrange RabiyaG bütün takviyelerde yazıyor o sanırım firmalar sorumluluk almak istemiyor. Biz 1 yasindan beri kullanıyoruz balik yemiyor günde 1 çay kaşığı herhangi bir sorun olmadı:)
RabiyaG cinarcinar sağolun teşekkür ederim ben doktora sormadan aldım şöyle balık yemiyorsa içebilir dedi 1 sene önce falan ondan aldım bir kere daha almstm
cinarcinar RabiyaG Firmalar sorumluluk için yazıyor sanırım yaş sınırını. Doktorlar genelde öneriyorlar zaten sdece dozu az olsun 1 çay kaşığı demişti bize bir de balık yediği gün verme demişti
RabiyaG Peki balık yeyince haftada bir kere tek o gün mü vermeliyim acaba yoksa haftada 2-3 kere falanmi
metehansmomm RabiyaG bize doktorumuz haftada 3 gün ver balık yerse o hafta verme demişti. Karaciğerde yağlanma yapabileceği için çok sık vermememi söyledi
doganil sevimliidostlarr her gün çok olabilir kan verip degerlerine baktırın ben kızıma haftada 2 gün vermeme ragmen bir degerini yükseltmişti doktorumuz bıraktırdı. 2 yaş kontrolünde kan verip ona göre başlıcam.
metehansmomm sevimliidostlarr her gün vermek sakıncalı olabilir çocuk doktorunuza mutlaka danışın. Oğlum her seferinde içtiğini tükürdüğü için nasıl bir fayda görecektim bilemiyorum bu konuda maleswf bir şey söyleyemicem😁