mely12 3 ay 15 günlük bebeğim dönüyor ve kendini kurtaramiyor henüz gece uykusunda döner diye çok tedirgin oluyorum, güvenli uyku için de yastık vs koymayı onermiyorlar beşik içersine kızlarr önerilerinizi bekliyorum
ezgiii12490 mely12 benimki hep yüz üstü.yatti canm dönmeye başlayalı çarşaf vs bırakma toglu tulum al öyle giydir
3458 Bizimki de tam o zamanlar dönmeye başladı hatta beşiğinde dönük buldum korktum baş kısmına denk getirmeden yanına hamileyken kullandığım yastık var onu koyuyorum eğimli geliyor çok fonksiyonlu hamile destek yastığı olarak geçiyor
Mircet ezgiii12490 çokta sıkmıyordum, ya kızım çok hareketli bir bebekti ne yüzünü örttüm ne üzerine bir örtü atabiliyordum.Çok zor günlerdi ya 🤣
mihramomm1 Battaniyesini rulo yapıp sırtından destek verebilirsiniz ya da babynesti varsa yatağının içine onu koyup ona yatırabilirsiniz ben öyle çözüm bulmuştum
mely12 Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim🥰 bu dönem sanırım en tedirgin olduğum dönem olabilir tüm yavruları Allâh korusun geçicek ama annelik işte insan tedirgin oluyor