bianneeee Kızlar bebeğim 25 günlük 2 saattir gazını çıkarmaya uğraşıyorum yok çıkmıyor kıvranıyor çocuk siz nasıl çıkarıyorsunuz kıvramdığını gördükçe üzülüyorum çocuğumun 😔
Skbn01 bianneeee canım benim bebeğimde 2 aylık doğduğundan beri yeri geliyor 1 saat uğraşıyorum sırf çıkarsın diye,zaten gazlı çıkaramayınca iyice mahvoluyor çocuklar çıkarmıyor diye pes etme dene sürekli,beline masaj yap çıkarmadığı zaman
Deletedmom245 bianneeee çörek otu, rezene, anason, kimyon tohumu al karıştır ve bir tatlı kaşığı al kaynat iç hem süt arttırıyor hemde bebekte gaz sıkıntısı bırakmıyor kolayca çıkıyor. Çok gazlı bir bebek annesi olarak söylüyorum bunu
elizinannesi-19 bianneeee ben 2 çay kaşığı rezene veriyodum hem gazını kolayca çıkarıyodu hemde rahatlıyodu uyku da yapıyodu ilk verdiğim gün anlamamıştım 4 saat uyumuştu normalde saat başı uyanırdı. Sonra aklıma geldi rezeneden olduğu. Bi dahaki verdiğimde alarm kurmuştum uyandırıp emzirmiştim çok üzülmüştüm aç aç 4 saat uyumuştu 😒😒 sizde verin rahatlar. Sizde için sütünüzden de geçsin
Bahar1425 Canım kimyonlu kaynat bi çay kaşığına bi çay bardağı su ile. Tülbentle süz bebeğine ılık 3 çay kaşığı ver rahatlar. Biogaia gaz damlası kullan günde 5 damla aynı saatte masaj hareketlerini yanlış yaparsan daha çok gazi oluyor netten izle öyle yap. Çok geçmiş olsun. 4 aylık olana kadar bu böyle gider sabırlı olman lazım ben neler çektik 3 ay sonuna doğru azaldı çok şükür. 4 aylık olduk. Hergun hastanedeydik