Muzay Merhaba hanımlar 1 yaş 3 aylık kızım var probiyotik kullanmayı düşünüyorum doktor kullanabilirsşn dedi ama marka önermedi sizin kullandıgınız memnun kaldıgınız bi marka var mı?
Nevarebeka1 Muzay bende enterogermina kids kullanıyorum ama neden kullanmak istiyorsun kabızlık ishal vs sorun mu var veya antiyibtoik mi içti
Muzay Nevarebeka1 evet malesef ek gıdaya geçtiğinden beri genelde kabız oluyor üstelik dogru düzgün hiçbirşey yemedigi halde ypgurt peynir hiç birşey yediremiyorum bu sebeple birazda kullnmak istiyoeum hem koruyucu amaçlı gibi
Efy Muzay probiyotik yerine kefir içirebilirsiniz bence doktorlar genelde ishal olduğunda ya da antibiyotik kullanırken verilmesini tavsiye ediyor enterogermina kullanıyorum bende ama sürekli değil
lilanasi Muzay yediği şeylere biraz zeytinyağı katmayı deneseniz veya bağırsak çalıştıracak şeyler tatirsaniz. Bende enterogermina kids kullanıyorum ama ishal olduğu için kullanıyorum (muz, patates gibi bı çok şeyi verdim kesilmedi son çare olarak kullandım)
Nevarebeka1 Muzay bende bu yüzden sordum sürekli kullanılacak bişey değil alttaki arkadaş yazmış tabi çocuk kefirde içmeyebilir Ama ben faydasını görüyorum kullanıp ara verebilirsiniz denemekte fayda var
Muzay lilanasi gerçekten hiçbirşey yediremiyorum sadece çorba içiyo kabız yapacak muz patates vs agzına sürmüyor direk öğürüyor. Enterogerminenın ishal olan bebekler için kullanıldıgını duymuştum bi yerden
Muzay maygirl evet evet çok kez bakıldı degerleri normal genelde ama siz hangi degerden bahsediyorsunuz
Muzay maygirl bunların hepsi çok şükür normal çıkıyor benim bebegim biraz huysuz bide 15 aylıgız dişimiz daha yeni çıktı gelişimimiz baya bi yavaş
Muzay Nevarebeka1 yani daha ben sürekli kullanırım diye düşünüyordum aslında herhangi bi zararı olur mu acaba.
Nevarebeka1 Muzay olur bagırsakları sürekli desteklemek iyi değil kendi görevlerini unutabilir bilimsel açıklaması böyle olmasa da halk dilinde söylüyorum çok okudum bu konuyu çünkü