Selam güzel anneler sizlere sormak istediğim bir sorum olacak ocak ayında 4 yaşına girecek bir oğlum var Allah tüm evlatlarımızı bağışlasın inşaAllah🤲 ilk deneyimlerimi herşeyi onunla yaşadım çevremde çocuğumu iki saniye dahi bıraka bileceğim kimsem olmadan büyüttüm ama hiç şikayet etmedim yaz kış yağmur çamur demedim , yorulmadan şikayet etmeden büyüttüm Allahıma binlerce şükürler olsun ve şimdiler de 2. Çocuk olsa nasıl olur diyorum eşim bana her ama her konuda inanılmaz yardımcı çok şükür ama ister istemez korkularım oluyor pkos hastasıyım düzensiz adet hırmon bozukluğu hersey vardı rabbimin ikramı o bize . Ben çocuğumu bırakacak kimsem olmadığı için değerlerime baktırmaya falan hiç gidememiştim geçenlerde randevu aldım en sonunda tabi vitaminlerim yerlerdeymiş demirim falan 😂 takviyelerimi aldım kadın doğumcuya gittim orda da prolaktimin yüksek çıktı ilaç verdi ve mental olarak hazır olmanın dışın da bedenimi de bazı şeylere hazırlamak istedim dediğim gibi hem çok istiyor hem çok korkuyorum oğlum eşim falan da istiyor bebiş bu kaygıları yaşayıp deneyimlemiş anneler varsa bana deneyimlerini anlata bilir mi 🫧💕 bu ara da hepimiz sağlıkla büyütelim inşaAllah kuzularımızı 🤲