meyraforum Kızlar meyveyi nasıl veriyorsunuz? Yani muz falan tamam yumuşak da elma, armut falan nasıl yediriyorsunuz benim bebeğimin boğazımda kalıyor. (Not daha dişleri yeni çıkıyor ısıramıyor)
Gulcinavci meyraforum Cam rendeden geçirdim sürekli çünkü korkuyordum boğazına takılır diye birkaç dişi olana kadar asla meyveyi direkt vermedim
heygorl meyraforum direkt eline verdim öğürmesine kontrollü şekilde müdahale ettim sadece nasıl kesildiğine dikkat etmeniz lazım üzümü falan dik kesip vermek istiyor mesela havuç serçe parmak şeklinde olacak vs vs
Gulcinavci Gulsah_67 Buharda ya da suda haşlayıp verebilirsiniz , içine kaşar da koyup öyle ezebilirsiniz
NewMomm1 meyraforum elma ile havuç püresi yapıyorum. Muzu direkt eline veririm. Armut, ayva bunları pişirip muhallebi yapıyorum
Mnli meyraforum elma armut cam rendeden geçiyor bence meyve pişince tadı değişiyor ben pişirme taraftarı değilim kaç aylık bilmiyorum zaten elma armut ayva muz portakal mandalina var şuan portakal mandalinayı yeme zamanınız geldiyse ilk etapta meyve süzgecine koyabilirsiniz