reyhan12 Merhaba kizlar uzun zamandir soru sormamistim oglum 23 aylik 16.aydan itibaren tek uykuya gecmistik suan tek uyku yapiyoruz bu aralaroglen cok zor uyutuyor, aksamda 10 dan assagiya yatmiyor fikri olan varmi acaba oglen uykusunu kaldirmalimiyim ?
Seryy_ reyhan12 size bende cevap vereyim bugün post açtım hatta oğlum 23 aylık 3 gündür gündüz uykusu yapmıyor bıraktımı acaba diye ☺️ bugünde uyumadı akşam saat 9 da uyudu. Bakalım yarın ne olacak , anlayacağın aynı dertten muzdaripiz:) nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
reyhan12 Seryy_ bende zorlamicam oglen uykusu icin aslinda oglen uyudugunda dinleniyo iyi oluyor ama bakalim yarin denicem azonce zorla uyuttum 2 yaş sendromu oluyo sanirim ultra gergin ultra sinirli hersey ultra 😃
Seryy_ reyhan12 ahahahh kesinlikle öyle her şeyi en üst seviyede yaşıyoruz 🫠 Allah sabırlar versin hepimize 🤣
Atailknur 24 aylık kızım bir ay olacak uyumuyor öğle uykusu. Aşırı ağlak her şeye ben ben diye ağlıyor. Paçamda bütün gün. 2 yaş gerçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun inşallah
Derya_00 Kizlarrr aynı durumdayız kafayı yemek üzereyim oglum 26 aylık iki ay önce memeden kestim ve memeyi kesmemle öğlen uykusu gitti gece geç uyumalar sabah erkenden uyanmalar başladı ne yaptıysam olmuyor bir ay hiç öğlen uykusu yapmadı ama beni mahvetti sonra 15 gün falan tekrar uyumaya başladı enerjisi çok iyidi ama son 10 gündür yine uyumuyor ama mizmiz hırçın ağlak sabah 6 7 de uyanır akşam 10 ancak zorla uyutuyoruz üstelik 6 aylık hamileyim psikolojim yerlerde🤦🏻♀️