deniz616161 Mama sandalye fiyatları almış başını gitmiş ya şöyle orta yollu sağlam önerebileceğiniz var mı 😊
papatya__ deniz616161 canım babymallda indirim deydi Pierre cardin ayriyeten çalışma masası oluyor hem mama sandalyesi elime ulaşmadı ama nasıldır bilemem trend yolda 1400 küsür ben 663 e aldım
bsrashn deniz616161 e bebeğin kendi markasının vardı onu aldım hem masada yemek için hem yerde yemek için uygun ayakları çıkıyor. Daha sonradan masa sandalye olarakta kullanıyor ve ön tepsisi çıkartılıp takılabiliyor o yüzden rahat oturtup kaldırabiliyoruz bebeği
deniz616161 Kubratryki ilk oğlumda Kraft snack kullanmıştım ayakları hiç sağlam değildi o yüzdem kraft düşünmüyorum
cennetkusum16 papatya__ geçen gün Allah’tan yanındaydım önündeki masa birden çıktı bebeği tutmasam masayi tutan yeri karnına saplanicak yere düşücekti. Sakın tek bırakmayın bununla bebeğinizi..Böyle olacağını bilseydim fazla verirdim masası cikmayan biseyler alırdım Aklım çıktı yemin ederim
Usnac1995 deniz616161 Bime gelen plastikler 😂 20 aydır tepeee tepe kullanıyoruz, çok rahat her yere taşıyorum. Bahçeye, balkona, hatta banyo ettirmişliğim var. Temizliği kolay. Hiç gerek yok o kaba saba şeylere
Usnac1995 papatya__ Aaaa nasıl kırıldı kız pesss. Benim oğlan mümkün değil kıramaz. 😂 bizimki gri, üzerinde 3 dönen top var ondan
papatya__ Usnac1995 hah Benimkide ondan kuzum 3 yıl büyük kızım kullandı taş gibiydi 6 aylık tosun kızım çökertti 🤣🤣