Heymomyy Kızlar beni bi numara aradı beni aramışsınız diye ancak ben aramadım kimseyi ve arama kayıtlarında da arama yok ekran resmi attı numara çağrı olduğuna dair başına gelen var mı neden böyle bir şey olmuş olabilir telefonum iPhone
Seryy_ Heymomyy bu ara bu durumu çok duyuyorum etrafımdan da , ama neden oluyor bilgim yok. Onlarda anlamıyor kendi kendine aradı diyorlar.
huda1903 Heymomyy aklıma direk dolandırıcılık geliyor böyle şeylerde sizin telefonu başkası eline almadıysa
busraalanya Heymomyy valla kimseye güven olmuyor evet gibi cevapları yapay zeka ile değiştirip onaylıyor musun sorusuna evet demiş gibi değiştiriyorlarmış dikkat etmek lazım
Heymomyy Seryy_ işin garip tarafı benim arama kaydımda arama yok ama onda var nasıl böyle olabiliyor hayret ettim
Seryy_ Heymomyy bence büyük gizlilik sıkıntısı yaşıyoruz ama hayırlara gitsin anlam veremedim. Merakta ettim açıkçası :)
Heymomyy Seryy_ gerçekten verileri mi çalıyorlar hiç özel gizlilik kalmadı şu dakika nerede olduğunu bile bulabilirler öyle bir gizlilik ihlali yaşıyoruz
Heymomyy Esoz1110 aradı beni aramışsınız dedi erkekti karşıdaki bende affedersiniz ama ben aramadım dedim sonra arama görünüyor dedi yanlış olmuştur dedim kapattım bu sefer wpden yazdı aramışsınız diye ekran resmi attı yanlış olmuş dedim garip ama tamam o zaman demiş
Esoz1110 Heymomyy Bana birazda size mesaj atması kadın olduğunuz için konusmaya da bahane oldu gibi geldi ya da korktumu acaba geri döndüm aramaya eşi vs yanlış anlamasın diye
Heymomyy Esoz1110 korkarım kız ben öyle şeylerden umarım manyağın biri değildir durup dururken numaram başka birinin eline geçti
Heymomyy Seryy_ durduğun yerde böyle oluyor sosyal medya bile kullanmıyorum ben sadece wp ama olabiliyor demekki başına gelen var mı diye merak ettim de açtım postu