Eylul301023 Oğlum 12 buçuk aylık oyun gruplarına götürmek istiyorum oturduğum yerde baby beach diye bir yer var sizce mantıklı mı çok mu erken daha yuruyemiyor
Lalinvanilya Eylul301023 sizden nasıl ayrılsın daha çok küçük erken bence ben 4 yaşında düşünüyorum inşallah
Eylul301023 Lalinvanilya yok ya ne ayrılması kreş değil ki küçük bir yer oyun oynuyor bebekler camlı yer sende onları izliyorsun yoksa birakirmiyim hiç haftada 1 gün 1 saat
Eylul301023 birbebekle evet ya haftaya bir deniyim nasıl olucak yuruyemiyor diye tereddüt ettim bir de eşim daha küçük gözünü çıkarırlar çocuğun orada diyor Allah’ım 😂😂😂
Eylul301023 Zlm evet haftaya deneyeceğim inşallah faydası olur 🙂 kendi yasitlarini görünce deli oluyor çünkü dokunmak için
Mommyhann Eylul301023 bende bizim burda bulsam götürücem cocukların gelişiminde gerçekten cok büyük etki ediyor götürün bence
Evaninanasi Eylul301023 biz 18 aylıkken başladık çünkü etkinlikler ve oyuncaklar ile etkin bir şekilde oynama süreci 18 aylıkta başlamıştı. Şu an 25 aylık. 23 aylıktan beri ebrveynsiz olarak devam ediyor
Eylul301023 Evaninanasi teşekkürler ben haftaya bir kere deneyeceğim eğer olmazsa 18 ayı bekleyeceğim 🙂