Erencinarinannesi zakdeniss molfix benim bebeğimide mahvetti bence bezini değiştir ben 2 ay yok ya bezden değildir diye hep krem değiştim tesadüf eseri kayınpederim evy Baby getirmişti onu kullandım Bi baktım pişikler geçti sonra kendim sleepy aldım şimdi sleepy ye devam ediyoruz bide ben molfix pure&soft kullandım sonra bide yeşil molfix külot bez ikiside berbat
zakdeniss Erencinarinannesi bende hem külot hem de çırtlı bez kullanıyorum. Son aydinlarimizin kokusu bile değişik. Eşim bile fark etti yani o derece.
Bebeminnie zakdeniss kızmda öyleydi 20 gündür geçmiyordu pişik artk mahvoldk ailecek, hep ağlak huysuz bez değişme zamanları eziyetti. Prima premium care aldm, troysidle hametanı karıştırıp sürdm 2 gnde geçti bebeğimn keyfi yerine geldi
Balinannesii zakdeniss travazol deri kremi pişiğe çok iyi gelecektir hemen geçirir. Ben sleepy kullandım ve çok kötü pişik olduk, prima premium care çok daha güzel ve yumuşacık.
zakdeniss Griwoman7 sleepy ya da prima düşünüyorum bende. Annenize teşekkür ettiğimi iletin lütfen 👋🏻
zakdeniss linnea bu zamana kadar molfixten yana hiç sıkıntı yaşamadım ama şu son 3 haftaya yaklaşıyor pişik mahvetti.
Ejderhahavva zakdeniss hametanla Bepantol u karıştırıp sürün iyi gelir ..bebeğinizin poposunu da gün içinde havalandırın molfix kullandım iyiydi bi sorun yaşamamıştım ben ama şu an sleepy kullaniyrm
Dlrbsysvl zakdeniss ben uzun aramalar sonucu canbebede kaldım ve cok memnunum. Keremde doktorumuz sey vermisti mavi kapaklı Bi krem 20 gün kullan yeter dedi 2 kullanımda pişik ler söndü müthiş bişi bide asitli seyler yiyosanız oda bebeğe pişik yapar keremin ismi de trosyd
ozge_aden05 zakdeniss Adacayı normel şekilde kaynatın ılık kıvama geldmi pamuk yardımıyla sürün iyi gelir zeytin yağıda iyi gelir ama zeytin yağında da asit olduğu için onuda bi taşım kaynatıp ılıtıktan sonra sürmeniz lazım yoksa fayda etmez Bi deneyin zararı yok doktorumz söylemişti inş faydasını görürsünüz
masidezehra zakdeniss hametan pomad suruyorum pisige iyi geliyor bezden olabilir tabiki bebegine uygun bezi bulana kadar denemen lazim baska bebege pisik yapmayan senin cocuguna yapabilir bixe ek gıda aliyorsa pisik daha cabuk oluyorlar altinin hep temiz tutmak lazim