serenaysimsek DilaDeniz Prego piyanolu oyun halısı. Ben çok memnunum hem büyük hem piyanodaki sesler ilgisini çekiyor.
Baynimir DilaDeniz https://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/babies-sevimli-orman-bebek-oyun-halisi-372663071?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIy7iDzO3d3gIVCsqyCh0S-gLkEAQYAiABEgKHS_D_BwE Bundan almayi dusunuyorum. Fiyati gayet uygun. Bizimki her seyden cabuk sikiliyor. O yuzden pahali bir sey almak istemedim. Yorumlari da gayet guzel. Kullananlar genel olarak memnun kalmislar.
Bus_ra_ Bende yookido aldim biraz pahali gelebilir ama icinde hem bir suru oyuncak var cingiragini falan kullanirsin hemde hali buyuk ben oglumun yanina yatiyorum beraber oynuyoruz dusun 🤣🤣
Yenihayat Baynimir Aynen katılıyorum bende Fisher Price yağmur ormanı var canı sıkılıyor en fazla 10 dakika duruyor zaten en fazla 6-7 aylığa kadar kullanılır çok para vermenin anlamı yok .
deletedmom1101 DilaDeniz prego piyanolu oyun halısı hem antialerjik hemde kumaş olmadığı için temizliği nemli bir bezle kolayca yapılabiliyor 🙏
serenaysimsek Ozlemaydin Ben indirimdeyken babymalldan 140a almıştım. E bebektede vardı buralara bakabilirsiniz☺️
Ayazzz Ebebekten babies sevimli orman oyun halısı aldık dün 89tl ye. Açıkcası cok para vermek istemedim sever sevmez bilemem diye diğerlerinden cok bi farkı Yok bence fazla fiyatlı almaya pek gerek Yok diye düsünüyorum😊