pasaklisinkukuli Evde sürekli pantalonunu cıkarıyor bu gün bezini de atıp atıp duruyor bacaklar buz gibi ben giydiriyom o çıkarıyo neden yaaa nedenn kaka yapmış yapar yapmaz bezi cıkarıp sallaya sallaya mutfaga getirdi her yer kaka 🤷♀️🤯🤯
Rez pasaklisinkukuli tam kullanıcı adını yansıtmış bebeğiniz :))) hiç bir fikrim yok valla Allah yardımcınız olsun
Nikita pasaklisinkukuli benimki de buçuk oldu 😅 Tuvalet eğitimi denediniz mi hiç? Acaba tuvalet eğitimi mi istiyor
CocukluKadinManifestosu Meri-Mel Neden böbrekleriyle bir ilgisi olabileceğini düşündünüz acaba? Merak ettim aradaki bağı.
KLORAK pasaklisinkukuli Alt ıslaklığı ve kakası artık rahatsız ediyor olabilir eğitim vermeyi deneyin
Zumra_Fatma pasaklisinkukuli ayyy bi ara benim kizda oyleydi arada altini cikariyor ama kizdoktan sonra bezini cikarmiyor artik bi ara altina isrmisti biraz hava alsin demistim rahatsiz olduktan sonra bezini cikarmiyor artik sadece pijama kilotlu corap filan zaten corabi saymiyorum bile sevmiyor sanirim benim gibi bende pek sevmem ama burasi soguk aman usutur diye ustunxe dursam auni yani
Meri-Mel pasaklisinkukuli Bir abla vardı tanıdığım kızında böyle sorun vardı da ,sürekli ayaklarını çıkarmak istiyor,serin yerlere yatıyor , pantolonunu cikasiyordu serinlik istiyordu içi yanıyordu hep sanki
CocukluKadinManifestosu pasaklisinkukuli Benimkinin de 2 yaşına girmesine 10 gün kaldı ve çırıl çıplak soyunuyor. Bazen komik geliyor hali tavrı. 😬 Ama altı pisken hiç çıkarmadı çok şükür.
Zumra_Fatma pasaklisinkukuli bizde sivasta hahah alistim ama ben de evin ici oturma odasi gunes gormuyor merkezi sistem belirli saatlerde yaniyor bide insan yinede korkuyor
CankizimRavzam pasaklisinkukuli geçiş dönemi annesi zorlamayın ama üstünü giydirmeye çalışın konuşun sürekli inat yapmayın daha da çok ters Teper benim kızımda öyleydi 2 ay sonra düzeltebildim ah ne çektim dışarda kar yağardı bizim ki don atlet evde gezerdi 🤗🤗🤗