salakmisincemilee Alıp memnun kaldığınız bi ürün var mı parkta oynarken rahat edeceği bişey olsun istiyorum
winchestera salakmisincemilee kaç yaşında kızınız bilmiyorum ama geçen gün boynerde us polo markasında %50 indirim vardı çok güzel kaliteliydi montlar ama en küçük yaş 2ydi o yüzden ben kızıma alamadım 5 aylık olcak daha🥲
Rez salakmisincemilee peluş tarzı, HM den aldım arabada ya da hemen girip çıkmada çok işime yarıyor 3 yaş kızım. Ama aşırı soğuklarda şişme mont aldım zara bayağı koruyor
salakmisincemilee winchestera aralıkta 3 olacak inşallah şişme mont pek sevmiyor peluş olanlardan almak istiyorum ama o da yağmur yağdığında vs problem oluyor bursada yaşıyorum kışın yağmurlu geçiyor karar veremedim bi türlü
winchestera salakmisincemilee benim gördüğüm hem su vs geçirmezdi hemde aşırı şişme değildi bulursam görsel atayım https://www.boyner.com.tr/us-polo-assn-lacivert-kiz-cocuk-duz-sisme-mont-nomi24k-p-15189185?magaza=boyner
Rez salakmisincemilee link yasak ondan yapıştıramıyorum. Aratma kısmına kız çocuk peluş hırka, kız çocuk su geçirmez şişme mont yazın çıkar foto ekledim