tekbasimabakiyorum Seryy_ 21 aylık, bırakmak için çok uğraşıyor ama izin vermiyorum en azından 30 aylık falan olmalı bence
unknownlove Seryy_ 25 aylığı bizimkinde odaya götürünce bahaneler sunuyor acıktım mama felan diye yatırmadan veriyorum oysaki 😂 ama yinede götürüp bırakıyorum uyuyor biraz zorla oluyor ama bi kere uyutuyorum
defiy Seryy_ ay uyusunlar yaa 20 aylık zorla uyuyor benim bile uykum geliyor öğlen yatsam uyurum bnce bi 5 yaşa kadar uyumaşarı gerek ama nerdeee
Seryy_ Feyzosumunannesi 23 aylığız bizde 3 gündür gündüz uykusu yapmıyor çok erken değil mi daha ya bırakması için 😂
Feyzosumunannesi Seryy_ Odaya alın 2 saatte olsa odadan yataktan çıkarmayın. Uyutmaya çalışın. Bence de erken.
Seryy_ tekbasimabakiyorum 3 güne kadar çok güzel rutinimizde gidiyorduk saatinde uyuyordu hep ama işte 3 gündür ne olduysa anlayamadım uyutamıyorum. 🙂
Seryy_ Feyzosumunannesi yaa evet araştırıyorum bir yandan en fazla 5 yaşa kadar yapıyorlarmış, bizim ki çabuk bırakmaz inşallah 🤣
Seryy_ unknownlove bizde tek uyku yapıyoruz oda zaten en fazla 1 saat , 3 gündür zorluyorum ama nafile 🥲
Seryy_ defiy ayy evettt aynısı bana oluyor onu uyutacağım diye benim uykum geliyorr 🤣 valla uyusunlar bi zahmett hiç değil ki 3 yaşına kadar 🤣
Seryy_ snglkcci birbirimizi iyi anlarız☺️ bugün öğle uykusunu sadece 10 dakika yaptı oda kucağımda 🤣 yatağa yatırdım sanki hiç uyumamış gibi dikildi ayağa 🤷🏻♀️