Kızlar 27 aylık kızım var 4-5 aydır doğru düzgün yemek yemez. Sabah patates kızartması tavada yumurta çikolatalı ekmek yada kuru yavan ekmek yer. Öğlen süt içerdi bıraktım süt vermiyorum bir şey yemez meyve yer o kadar akşam yemekte yine aynı ya kuru ekmek yada pirinç pilavı başka bir şey yediremiyorum. Zorla vermeye çalışınca ağzını kapatır açmaz yada ağzına alır kusar. Önceden her şeyi yerdi yemek olarak yazın sıcaklardan sandım geçer diye düşündüm ama hâlâ aynı. Boyu 82 cm 10.200 Gr gören 1 yaşında sanıyor çok zayıf persentilin altında kilo almıyor çok hareketli ve doğduğundan beri uykuyu sevmiyor gece gündüz pek uyumaz gelişmiyor bu yüzden. Peynir yoğurt asla yemez. Her yolu denedim şeker pekmez meyveler reçelin sulu yerinden kattım hiç yediremedim yoğurt. Bu duruma çok üzülüyorum hiçbir şey yemiyor sanki ilgilenmiyormuşum kendi halinde aç büyüyor gibi. Pankek yaparım krep yaparım çeşit çeşit yemekler hazırlarım dışarı çıkarır orda yedirmeye çalışırım ama yine yemez. Benim gibi aynı şeyleri yaşayan var mı nasıl geçer bu iştahsızlık lütfen yardımcı olun yalnız büyütüyorum destekçim yol gösterinim yok bunaldım iyice 😔