tantuniayrangerisiyalan Bu tarif defteri de benden anneler burası da ½ yaş bebeleri için tarif defteri olsun herkes aklına gelen tarifleri yazsın fikir olur her güne 💐
tantuniayrangerisiyalan tantuniayrangerisiyalan Ben başlıyorum °Kahvaltı Patatesli biberli yumurta yanına peynir °Öğlen Tavuk sulu 4 kaşık çorbası ° Akşam Brokoli havuçlu pirinç pilavı Yanına henüz bulamadım 😂
miniksercedefne tantuniayrangerisiyalan kızım yeni başladı ek gıdaya şimdilik sadece meyve sebze püresi yapıp az az tattiriyorum.ipk iki ay bu şekilde gideceğim. Sonra çorba yemek falan yapar denerim
Biz3kisiyiz_ tantuniayrangerisiyalan bugün ki menüsünü yazayım Kahvaltı klâsikti bugün tam buğday ekmeği labne,zeytin,peynir çeşitleri, salatalık Ara öğün kefir ve elma Öğle tavuk suyu çorbası Ara öğün kek Akşam kuru fasulye, pilav, yoğurt 28 aylık
kelebegiminannesiyim tantuniayrangerisiyalan Mama Kahvaltı( yumurta pekmez lor) Mama Siyah kuru üzüm Ceviz Fırında köfte patates- portakal suyu Mama Kuruyemiş Mama Yoğurt Uyku
nnuurrr Bugünlerde hastayız pek yediğini söylemem ama; Sabah Kaşarlı yumurta Ara öğün Muz Öğlen Babaanne elinden içli börek Ara öğün Keçiboynuzu kemirmece, elma Akşam Ispanak yemeği
LadyGaddar tantuniayrangerisiyalan Sabah standart kahvaltı Öğlen sebze çorbası Akşam fırında kanat 13 aylık
tantuniayrangerisiyalan LadyGaddar tavuk öyle yiyo mu ya bizimki et yemeyi bıraktı tavuğu haşlayıp blend ediyorum çorba içine 🥲 önceden şapır şupur yerdi
LadyGaddar tantuniayrangerisiyalan Yumuşak tarafini yedirmeye çalışıyorum kendi eline alıp yemiyor Benim oğlumda kanatı çok severdi ama geçen hafta yaptım yemedi Bu gün yine şansımı deniycem uyanmasını bekliyorum inşallah yer Senin bebe kaç aylık
Minigim38 tantuniayrangerisiyalan 2 yaş 1 ısırık ekmek kızartması 1 domates bu kadar Öğlen yemedi İkindi elma yedi Akşam da patatesli börek yiyeceğiz yerse inşallah