Ozra Cipsdelisianne dünden yemeklerim var ezogelin çorbası Barbunya Pilav Birde yanına soslu kanat yapcam Tatlı olarakta ıslak kek
papatya__ Cipsdelisianne yeşil fasulye pilav salata yaptim sonra kapının önüne hamsici geldi eşim çok istiyordu onu aldım sürpriz yapcam🤣yemekler de yarına
Elfgrn Cipsdelisianne Öyle eşim oluyor ama o da biyere kadar işe gidip geliyor. Aileler şimdilerde uzak ondan yıpratıcı bir süreç oldu
momofdragon Cipsdelisianne yayla çorbası ıspanak yemeği ve karnıbahar kızartması var ama eşim spagetti makarna istedi çünkü neden istemesin 🙄🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Zumra_Fatma Mikoiledikonunannesi valla ben karisik yaa baba mardin anne diyarbakir hahah esim turk onlaea bile oyle alistirdim.guvec diyemiyom ya baska yemek o hahaha
Honki_Ponki Cipsdelisianne bir iki tabaklık dünden kalma yeşil mercimek yemegim var ekstra yanına kemikli et kaynatacagım tursu çıkrtırım biraz kel alaka menü oldu😁 ama amannnn maksat karın doyurmak olsun😊
Mikoiledikonunannesi baloglummm03 hiimm afiyet olsun bende nefis yemeklerden bakıp yapayım o zaman kiymayla yapıyorsunuz dimi