FtmDgn Bebeklerinizin altını temizlerken hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz? Ben 2 aylık olana kadar su ve pamukla temizledim şuan da komilinin yenidoğanı kullanıyorum 3.5 aylık bebeğim
MucizemGeldi FtmDgn prima temiz ve ferah kullaniyorum 5 aylik olduk 1 hafta oncesine kadar islak mendili yikiyordum artik direk kullaniyorum
Thesra FtmDgn Doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullanıyodum 8 ayından beride sleepy yeni doğan kullanıyorum uni ye bakarak daha hesaplı
YazCilegi FtmDgn Evdeyken hazırladıgım kendim hazırladıgım ıslak pamukları kullanıyorum dışarıda uni baby yeni doğan. Komiliyi bende kullandım memnun kalmıştım
TugceAsyaY Neredeyse 4 aylık bebeğim ben hiç su ve pamuk kullanmadım yaz aylarında genelde yıkadık onun dışında hep sleepy yenidoğan kullandım. Islak mendil stoğu yapmıştım ben sonrasında da sleepynin normal ıslak mendillerine geçicez 😂
Karides FtmDgn bende memnun kalmadım ıslak mendil pişik yapıyor. Artık sadece ılık suyla yıkıyorum popişini kurulayıp güzelce bezliyorum. Başka bişey kullanmıyorum. Su şifa gibi geliyor
Ozlemaydin Bnde seckin bebey kulndim iki lere. Bi kac gundurde jeni villy kulaniyorum. Ayni bezide kulaniyorum
ikos58 FtmDgn unibaby yenidoğan kullanıyorum 4 ay 20 günlük oğlum. 40ı çıkana kadar bende pamuk kullandım sonra bıraktım buda saf su ve pamuktan yapılmış
[silindi] FtmDgn bende ilk 2 ay pamuk ıslatıp temizledim. Şu an Baby&me bin yenidoğanını kullanıyorum
ozdenarda FtmDgn evde toplu bir şekilde ıslak mendiller yıkayıp bir kapalı kutuya koyuyrm onları kullanıyorm disarda da primann ıslak mendilini kullanıyorm kızım 5 aylık 🤗
CananK FtmDgn Baby&me ıslak Mendil ile siliyorum. Ardından bebe yağı döküp direkt bezini bağlıyorum. Bebeğim 2aylık ve hiç pişik olmadı. Bebe yağını şiddetle tavsiye ederim.