kelebegiminannesiyim Çocuk Odası takımı arayışındayım da bu sayfada bir model beğendim. Çok uyguna geldi. Bu sayfadan daha önce alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi?
Annegibi2006 kelebegiminannesiyim ben ordan aldım oda takımını çocuk odası olarak aldım bide büyüyünce zaten çok hırpalar diye aşırı pahalı bişey tercih etmedim oğlum 8 aylık odasında kalmıyor şuan ama misafirim falan geldiğinde orda yatırıyorum bi sıkıntı yaşamadım
winchestera kelebegiminannesiyim ben kızımın odasına dolap ve şifonyeri oradan aldım gayette memnunum kurulumda vs bir sıkımtı yaşamadık
kelebegiminannesiyim Annegibi2006 Ben de tayinci olduğumuz için çok yüksek fiyatlar vermek istemiyorum. Malum 1 defa taşınınca mahvoluyor eşyalar. İnstagramda da tesadüfen karşıma çıkınca beğendim modeli açıkçası. Ama tek sorun korkulukların kısa oluşu maalesef
Annegibi2006 kelebegiminannesiyim evet bizde tayinciyi eşyalar tek taşımayla mahvoluyor gerçekten. maalesef kısa ben montessori almak için gittim onlar yerden olduğu için inip çıkması kolay olur diye düşündüm aya gidince yavru yataklı olanlardan aldım yüksek bizimki 8 aylık şuan bizim odamızda yere yatak yaptım ayağ kalkıyor çünkü orda yatıyor şimdilik 1 yaşından sonra oraya geçeceğiz bakalım
kelebegiminannesiyim Annegibi2006 benimki de 16 aylık olacak. 1 haftadır ben de yatak odasına yer yatağı hazırladım orada yatıyor ama yatak odası çok fazla kalabalık görünüyor o yüzden bir an önce yatak almak istiyorum Bbutikten alırsam yatağını yine bizim odaya koyacakmışız gibi duruyor ama 🤦♀️
Annegibi2006 kelebegiminannesiyim eğer kendisi inemiyorsa maalesef ama sizinki gece uyanmıyorsa daha kolay alışır büyümüş benimki daha küçük 🥹
winchestera kelebegiminannesiyim büyüyen yatak sadece çok büyük geldi bana kapalı halide onun yerine ikeadan aldım yatağını🥰
kelebegiminannesiyim Annegibi2006 kendi kendine merdiven inip çıkmaya başladı koltuğa çıkıp inmeye başladı ama güvenip de bırakamam öyle tek başına
Mirann17 kelebegiminannesiyim royal çocuk odasının dolabının 4 kapılısı ve komidini yatak ise apple ağaç montessori var instagram sayfasında onun beyaz altına yuva ekletmedim çünkü dolabı yeterinkadar büyük