Elif337798 Bıngıldak çökmesi nedenleri emmesi iyi ama cokmus nasıl düzelir acaba hiçbir darbe de almadı bir ay önce rota virüsü olmuştu ondan olabilir mi
Elif337798 Elif337798 ben ilk aşamada fark ettim tuvaleti kan olmadan büyük çişi yesil li geldi herkes sen yesil yediğin için oldu dedi benim içim rahat olmadı o gün cocuk doktoruna götürdüm.ve sonuç pozitif çıktı ilaçlarını surekli verdi. Hiç aksatmadan kan görürsen gel yatış verelim dediler aslında yatiracakalrdi ama hastane ortamı kizlarimi daha çok hasta ediyor diye yatış yapmadım bir hafta doktor kontrolü içinde atlattık çok şükür
ilenalemin Elif337798 nabız gibi arada atabilir sıkıntı yok ama çökme varsa büyük ihtimalle susuz kalmış.sen hiç su vermedin mi ki
ayseeeciik25 Vücut susuz kalmış canım su vermeye çalış, doktora da götürebirsin damar yoluyla verebilirler. Rota virüs biraz tehlikeli nasıl atlattınız geçmiş olsun
kcaysnr Bende dr a göstermiştim nabız gibi atıp duruyordu birde benim bebeğimin normal demişti eğer ki şişlik var ise sorun olur ona dikkat et demişti
Elif337798 ilenalemin ben hep veririm su susuz kalmamamasuna özen gösteririm rota virüsü oldu ondan sonra olan oldu indi çıkmıyor geri doktor da dedi bol bol emzir ben şu da veriyorum.yaninxa