hanifemihra merhaba, geçmiş olsun. Ben bir aydır çekiyorum bu egzama belasını. Bacaklarım, ellerim, kollarım, yer yer sardı vücudumu. Göz çevreme de sıçradı Bir hafta önce doktora gittim dermatoloji bölümü. İki tane krem verdi, biri antibiyotikli. Kortizonlu igne ve hap verdi bir de. Emziriyorum ama yine de iğne ve hapı kullanabilir miyim dedim, bebeğin kaç aylık dedi, bir yaşında dedim, ee sık sık emzirme seyrek emzir zaten bir yaşında dedi. Tatmin olmadım bu cevaptan o yüzden iğne ve hapı almadım ama kremleri kullanıyorum. Mucize gibi geldi kremler ama doktor kesinlikle kortizonlu iğne kullanmalısın içten bitirmemiz lazım, tek kremler yetmez dedi. Ancak bebeğime kıyamıyorum napayım. Dün de dahiliyeye gittim, ne olur ne olmaz diye, kan istedi sadece. Bir de ona da sordum dermatoloji doktoru hap ve iğne verdi kortizonlu ama kullanmadim emzirdigim için dedim. Yani haklısınız tabii, emziriyorsanız kullanmayın dedi.
Eğer sizin ellerinizdeki de benimki gibiyse her an başka bir yere sıçrayabiliyor ve inanılmaz kaşınıyor😔 ben bacağımın birini kaşımaktan mahvettim. Doktor görünce sen ne yaptın bu bacağa dedi, bildiğiniz birinci derece yanığa benziyordu ama o kremi bir kullandım bir günde toparladı resmen