ZeydsMom omeresra0509 dogru duzgun gormuyor bile ne odaklanmasi 😄 o ayda ne yapardi beslenirdi uyurdu aglardi belli belirsiz gulumserdi etrafi incelerdi.
Migrenimtutuyovalla omeresra0509 Anne süt diye beni çağırıyordu 😂 Kız sabah sabah güldürdün 😂😂 Dur çocuğun bi gözü açılsın hele😂😂
Efnans_Mom omeresra0509 ohoo şimdiden takarsanız ilerde yandınız 😂 daha gözleri tam açılmamıştır ki 😅 yer içer işer etrafı izler uyur 😂 3-4 aylıktan sonra çevre bilgisi yavaş yavaş gelir
Migrenimtutuyovalla ZeydsMom Düz takla ters takla atıp arada köprüde kurması gerekir ama sizinkinin gelişimi çok yavaşmış asfhddjl
ZeydsMom mhmmtasm gulmez henuz o uykuda gulmeler bilmeden gulumsemeler ola biliyor . Ama 2 ay sonrasinda gule biliyor. Kahkaha degil tabiki oylece bi gulumseme
ZeydsMom Migrenimtutuyovalla evet o zamanlar yavasmis ya simdi 10 aylik 5 li cumleler kurup, agirlik kaldiriyor
ZeydsMom Migrenimtutuyovalla ya gecen biri yazmisdi 1 yasinda 5 li cumleler kuruyor bide dogdugunda anne demis aglayarak. Deliriyorum
omeresra0509 Efnans_Mom ya benim oğlum kalp ameliyatı oldu acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye düşündüm ondan sorayım dedim :)