Madammm Kızlar kız çocuklarımızın boylarını ve kilolarını yazabilir miyiz benim bebeğim 10 gündür yemek yemiyor çok zorluyor beni sizinkiler nasıl dönemsel bir şey mi acaba
defnevedoruk Madammm benim kızımda 19 aylık yemek yemeyi unuttu, geçen doktora gittk vitamin verdi bakalım ne zaman toparlarız. 18. ayda 13kg 83cmydi
hayalperest2310 Madammm 81 cm 10 kilo dönemsel oluyor sanırım geçen kızım yemiyordu bu aralar yine yemeye başladı
secondmylife 11,250 boyu 80 cm. Yalnız hiç yemek yemezdi 3 hafta önce memeyi kestik yeni yemek yemeye başladı resmen.
Madammm secondmylife benimki ek gıdadan beri böyle zorla zorlayarak yiyor kendi haline biraksam hiç yemiyor napucam ben
Madammm hayalperest2310 benimki de öyle sanırım dönemsel o yüzden tam olarak ayını sordum 19-18 aylarda böyle oluyor
g5kaplumbag Valla 16 aylık 9.5 kılo benımkı kadar yemeyen yoktur cok üzülüyorum ama kan degerleri iyi ve saglıklı yapabılcek hıcbıseyim yok
Annesen Al benden de o kadar çok fazla zorluyorum kusuyor yine yediriyorum ağlaya ağlaya zorla midesi açılıp kilo alana kadar çok zorluyorum
Madammm Annesen zorlayınca su istiyo onuda içerken boğazına kaciriyo bı iki öksürüyo sonra öğürmeye basliyo