srnrcvs kızlar acayıp şiddetli yırtılıyor resmen Boğazların her doğal yolu denedım şunu da dene dedgınız bır yöntem varmı bu arada antınıyotık kullanıyorum 3 gün oldu ama hala aynı çok kötü ya su büke ıcemıyorum resmen kuokırmızı olmuş
asaf3467 srnrcvs kesinlikle limon bal ve sıcak su bunları iki kere yapıp içtim geçti Allah’ıma şükür şifa resmen Sizede şifa olur inşallah mutlaka yapın aşırı rahatlarsınız
Elifdemir1907 srnrcvs bol bol sıcak içecek ne çok boğaz yakicak nede soğuk olucak boğazı çok güzel yumuşatıyor biraz götürüyor ağrıyı çorba olur nane limon olur bitki çayı olur
Yuses srnrcvs bal zencefil zerdeçal Karabiber Bir de biraz limon suyu iyice karıştırın bunu yiyin yatmadan önce de mutlaka yiyin yatın sabah kalktığınızda hiçbir şeyiniz kalmıyor
Nilser Çok geçmiş olsun, bu kadar kötüyse antibiyotik kullanmanız lazım diğer şekilde geç iyileşir, doktora görünün isterseniz.
Ceyla_n Çok geçmiş olsun, annem bize elmayı pişirip içine pekmez katıp yedirirdi sıcak sıcak iyi gelirdi. Bildiğim en doğal yönetem bu
Pnrg Ihlamur, zencefil(tercihen taze), cok az karabiber, limon kaynatin, ilininca bal da koyup gunde 2 kez tuketin, gecmis olsun
sudeakayy Bende muz yemek boğaz ağrısına iyi geliyor diye duymuştum dün yedim benimki bir nebze iyi geldi gibi psikolojik mi bilmiyorum bi deneyin isterseniz