1334 18 aylık geçe saat başı kalkıyor her kalktığında ayağıma almak zorunda kalıyorum (sütten kestim) bana yardım edin nasıl yapabilirim
Ay-Bek 1334 Yeni kestiysen eğer şimdi bir iki hafta sık uyanacak. Ben de uyanınca ayağıma alır sallardım maalesef uykuya döndürmek için. Yavaş yavaş alışıyor az uyanmaya başlayacak. 4 yaşına kadar ayakta sallayarak uyuttuk ne yazık ki.
Aysenur2019- Ayda bizde aynı durumdayız emziği bıraktık bi hafta once beni gece emzik olarak kullanıyor saat bası kalkıyor emiyor.emzirmeyi kesmeyi düşünüyorum o derece
1334 Ay-Bek 1 ay 1 hafta oldu ve hala her kalktığında ayağıma alıyorum maalesef oğlumda da kestim sütü 17 aylıkken ama bu kadar sık kalktığını hatırlamıyorum Beşiktaş’a alayım diyorum asla kabul etmiyor ayağıma almak zorunda kalıyorum çünkü durmuyor
Ay-Bek 1334 Kız çocukları daha zor oluyor sanırım. Benim de ilki erkekti daha uysaldı usluydu. Şu an 10 aylık kızım var. Çok zorlanıyorum hiç durmuyor her yere gidiyor karıştırıyor her şeyi ısırıyor. Geceleri durmadan uyanıyor 🤦♀️
1334 Ay-Bek katılıyorum kız çocukları daha zor ya da ikinci çocuklar daha mı zor bilmiyorum Rabbim kolaylık versin bize🌸
pantenkelebek 1334 bebeklik halini özlüyorum hemde çok arada bir resimlere bakıyorum gözlerim doluyor
yohh_yavv 1334 12 buçuk aylık bende gece beslenmesni kesme sürecindeyim şuan bugün 4. Gece olacak sürekli kalkıyor üstelik birde hasta ayağıma almadan uyutmaya çalışıyorum sarılıyoum veya boynuma yakın yatırıyorum kokumu alınca sakinleşiyor biraz
1334 yohh_yavv Bende artık ayağımda sallamaktan bıktım beşik salama aparatı aldım en azından on kere kalkmıyorum tavsiye ederim sesi duyduğu an sallıyor beşiği 🌸