Migrenimtutuyovalla Kızlar bebeğim 7 bucukta uyudu 1 saat önce uyandı ve ilk defa bunu yapıyo bağıra çağıra emekleyip gülüyo. Normalde 7 bucukta yatar sabah 6 bucuk 7 gibi kalkardı. Ne oldu çocuğuma 😂😂
uykusuzanne__ Migrenimtutuyovalla benim kızımda bu saate oldu uyumuyor ve şu anda ağlıyor uyumak istemiyor 🤦🏼♀️🥲🤲🏻
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla bizde de durum aynı delirmeme ramak kaldı uykusuzluktan ölünüyorsa az kaldı sanırım benim ölmeme
Cigdem61 Migrenimtutuyovalla 11 aylık oğlum 3 gündür uyumuyo ölücem sanırım:( 12.30’da kalktı hala uyutamıyorum:( gündüz bu kadar uzun düre uykusuz kalamaz yani gece ne oluyo anlamıyorum
Migrenimtutuyovalla uykusuzanne__ Benimki asla böyle yapmazdı ne oldu anlamadım bi sıkıntısıda yok gayet mutlu 🤦🏼♀️
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli Gözlerim kapanıp kapanıp geri açılıyo 😂 Çığlıklarıyla ikizinide uyandırdı parti var evde 😂
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla ah inanır mısınız aynısı oldu çığlık değil de kendince konuşmaya başladı ikizi de uyandı eşim birini aldı diğer odaya gitti şimdi başardık uyutmayi size de başarılar dilerim umarım sabah biraz olsun geç kalkarlar ve uyuruz 😂
yerveyuzu Bu gece kabul günü mü benim kızım da uyandı çığlıklar gülücükler oyunlar yeni uyutabildim tekrar 😂😂
Migrenimtutuyovalla Cigdem61 Benimkilerde 11 aylık. Ay umarım uzun sürmez bu geceden sonra böyle devam ederse vay halime 🤦🏼♀️ Ablaları var sabah okula gidecek ve ben çalışıyorum evden. Uykusux kalınca işede adapte olamıyorum 🤦🏼♀️
Cigdem61 Migrenimtutuyovalla bizimde ablamız var o da okula gdrcek sabah zaten oğlum uyusada en geç 6.30’da kalkıyo:( benimde eşim nöbetçi şuan tek başıma çabalıyorum ama gözlerim gidiyo yataktan düşürmesem bari:)
Migrenimtutuyovalla Cigdem61 Ben aldım ikisinide salona götürdüm kazaya kurban gitmemek için 😂 Eşimde işten geç geldi sabah erken gidecek kıyamadım onada dedim sen git yat😂 Olan bana oldu bu gece 😂
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli İkizler geç kalksada ablaları için 7 de kalkmak zorundayım🤦🏼♀️ Kaç aylık sizinkiler 🤦🏼♀️
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla sizin durum vahimmis Allah kolaylık versin 1 yaş olacak haftaya dolu dolu 1 yaş atağını yasiyorum sanirim gün gectikce şiddeti artarak 😂
Migrenimtutuyovalla 3kedili2bebekli Benimkilerde 27sinde 1 yaş olacaklar 😂 2 saat uyudular şükür yine kalktılar 😂😂😂
3kedili2bebekli Migrenimtutuyovalla yarım saatte bir uyanarak bu saat ettik kalktık bizde anlamıyorum uykusuz nasıl yaşıyorlar hayret edilesi vallahi 😂