ZamaneAnnesii limonata_ maalesef 4 yaşına girecek nisanda tam anlamıyla geçmiş degil 3 Yaşa kadar cok cok fazlaydı azaldı suan motis şurup kullaniyoruz
ggmomy ZamaneAnnesii o yaşlarda refluyr çozum biz bulduk . Yemekte çorba varsa önce ana yemek sonra çorba içiliyor. Yemekte su icimiyor içinde kakao olan herşey yasak özellikle süt su içmesi oğlumun reflusu geçti bir ay diyetten sonra
_irm0 limonata_ biz ilk gunden beri yuksek yatirdik bence siz de yuksek yatirin reflu yatagi almistik ona da yastigini koyup yatirdik cok sukur baya azaldi. Suan 6 aylik
limonata_ _irm0 reflü yatağında yatıyor zaten. Gazını cıkartmıyor beslenme sonrası 1 saat uğraşıyoruz
_irm0 limonata_ nurse harveys veya biogaia gaz damlasi kullanabilirsiniz ben onunla rahatlattim kizimi ilk aylarda mamasina katiyodum ya da cay kasigiyla veriyodum yoksa cok zor cikiyodu
ggmomy ZamaneAnnesii Instagram’da orhan sevinç cura var yazın çıkar doktor o reflü üzerine çok konuşuyor bir bakın derim ben onun dediklerini uyguladım
Mommmssss95 cananelisa bize doktorumuz o şekilde önermişti. 3-4 ml su ya da sütle karıştırıp enjektörle vermiştim beslenme öncesi