uykusuzanne__ Kızım yine uyumadı bende bulaşık makinesini boşaltıyorum şimdi ve evleri topluycam sizler napıyorsunuz 😂🫣
gzplt uykusuzanne__ Ev topladım yarının yemeğini yaptım sabah kahvaltıya milföyü yaptım şimd bir şeyler yiyip duş alıp yatacağım ama bilin bakalım kim uyandııı 🤷♀️🤷♀️🫠
ea_aylms6 uykusuzanne__ yarına misafirim var hazırlıkları şimdiden ysptım. Evimi temizledim kızım uyurken tam yatağa geçtim dinleneyim dedim ve kızım uyandı💆♀️
Sogukbaklava uykusuzanne__ Türkiye’de saat 01::30 😃 kızım bi saat önce uyumustu günaydın diyerek uyandı onu uyutmaya çalışıyorum 😂
kahvepres uykusuzanne__ kızm uyumş etrafda temizldm ama ben hala buralardym sabahn köründe beni uyandrck olan kızıma rağmen🤣
helinsila nupel47 bende buralardayım 29 aylık kızım miğde bulantısı ve kusma oldu acaba yediği bişey mi dokundu ne versem rahatlar biraz migdesi
YorgunEbeviyen uykusuzanne__ aynısı tuvalet bayno yıkadım bulaşıkları dizdim evi toparladım süpürme işi yarına artık gırgırladım oğlum en ufak sese kalkıyor bizde sat 00:31