letubra Hanımlar bugün dişim çekildi ağrıdan ağlıyorum resmen parol içtim fakat hafiflemedi bile. Emzirme de başka ilaç vermiyorlar ama sezeryan oldum ve ilk hafta antibiyotik ve arveles vermişlerdi. Şimdi bu ilaç içiliyormu içilmiyor mu?
Seryy_ letubra maalesef bildiğim kadarıyla paroldan başka bir şey vermiyorlar. Yinede doktora danışın isterseniz
Sermec27 letubra ay muhtemelen benimde yarın dişim çekilecek geçen gün dişim ağrıdı öldüm Ağrıdan sadece parol ve minoset içiliyor diye biliyorum ben ikisini de içmiştim etki etmemisti serumunu taktılar rahatlamstm ayy yarın napcam bilmiyorum yaa çok korkuyorum
Biricikkizim letubra benimde dişim ağrıdıgı zaman parol hiçbir işe yaramamişti, çok ağlamıştım bende, arveles içtim mecburen, ama 5-6 saat emzirmedim.Diş doktoru arveles kullanabilirsin demişti bana, mecbur kalmadıkça çok kullanmamaya çalıştım.
letubra Seryy_ evet doktorda parol dedi ama tehlikeli birşey olsa nir hafta arveles içirmezlerdi diye düşündüm ne zor analık 😔😔
Seryy_ letubra evet insan o ikilemede düşüyor ama yinede tedirgin oluyor içerken , emzirirken bir dönem bende antibiyotik kullanmıştım bir kaç saat sonra emzirmiştim. Gerçekten zorr 🥲
letubra Sermec27 yok yok korkma. Beni de çok korkuttular daha fıs fıs sıkarken doktor masasında korkudan tansiyonum düştü gözün karardı 😃 allah razı olsun öyle güzel uyuşturdu ki koca azı dişini çektiğini anlamadım.dişi görünce bu kadarmıymış dedim. Sadece sonrası biraz zor ama o kadar kötü değil
Sermec27 letubra ya daha önce iki tane 20 lik dış çektirdim yine ama sonrasında istediğim ilacı aldığım için çok zorlanmadım bunda adam akıllı ilaçta içemeyecgim çok korkuyorum valla 😁
letubra Sermec27 eğer çok dayanamazsan içersin stok sütün varsa sütünü sağıp atabilirsin. Ben süt dökmeye kıyamıyorum oyüzden yapamadım onu😂
Sermec27 letubra sütüm Yok dolapta maalesef sağınca da sütüm çıkmıyor ama emerken var sütüm 22 kaşıma gün verdiler o gün çekilecek bakalım
tekbebek letubra daha geçen sağlık ocağındaki doktora sordum emzirirken alveres içiliyo dedi çok zor durumdaysan üç ama sık kullanma önceliğin parol olsun