senbanabaksana Anneler selam aranızda mide balonu yaptıran ve sonuç alan varsa fikir verebilir mi süreç nasıl oldu nasıl takıldı nasıl çıkarıldı ve gerçekten kilo verdiriyor mu
Boysmomy senbanabaksana sanırım onun için belli bi kilo sınırı gerekiyor diye duymuştum ama doğru mu acaba
almila16simge Benim tanıdığım yaptı 6 ay süresince var ama bu sürede diyette yapmanız gerekiyor. 10 kg verdi bana göre az diyet yapacaksam zaten onu taktırmay ihtiyaç duymam.
senbanabaksana almila16simge yanii bence de 6 ay diyetle 20 veririm yapabilsem ama malesef duygusal yeme bozukluğum var ve insülin direnci veremiyorum
Migrenimtutuyovalla senbanabaksana Benimde arkadaşım taktırdı ilk bir hafta çok ağrısı oldu her gün acilde serum taktılar sonra ağrı geçti ama diyet yapması gerekiyodu diyetisyen eşliğinde 10 kg verdi balonu 6 ay sonra çıkardılar ve verdiğini geri aldı yani 😂
senbanabaksana Migrenimtutuyovalla ayy ne anladık o işten 6 ayda 10 kiloyu hayli veririm ama diyete girmem Le cıkmam arasında 3 gün var
Migrenimtutuyovalla senbanabaksana Zaten doktor soruyor diyet denediniz mi başarılı oldunuz mu kilo verebildiniz mi diye 😂 Ben arkadaşımla görüşmeye birlikte gitmiştim bunları sordu yani. Ama çıkınca balon almaya başladı ve paramda ziyan oldu çektiğim eziyet de bana ders oldu dedi😂😂