busra1819 Bebeğimin sağ kalçası alfa 59 beta 55 tip 2 b pazartesi palvik bandaj başladık bu şekilde olup düzelen var mı ne kadar süre kullandınız?
Asyaveannesi04 busra1819 biz çift bezle düzeltmiştik ama arkadaşımınki de pavlik bandajla düzeldi korkmayın, düzeliyor🙏🏻
Asyaveannesi04 fpnar tam hatırlamıyorum 3 sene geçti🥲 ama doktorumuz çözümsüz bir durum olmadığını çift bezle geçmezse pavlik bandajla düzeleceğini söylemişti
busra1819 Asyaveannesi04 2 ay çok uzun bir süre bizi bir hafta sonra kontrole çağırdılar inşallah düzelmiş olur 😢
fpnar busra1819 bence onun süresi ölçümleri belirliyor doktor size kaç ve üzerinde olmalı dedi ben 60 ve üzeri diye biliyorum ama
fpnar busra1819 sizin de bişey kalmamış hemencecik düzelir inşallah bizim bebeklerimizin de kalçaları
arasbek Merhaba 3 aylığız sağ Alfa 59 sol 57 çıktı bandaj taktık bugün 3 ay takılacak bir ay sonra kontrol dediler acaba bi ay sonra değerler düzelince çıkartılıyor mu bilginiz var mı sizde nasıl oldu
durutastan arasbek Merhaba bİzimde alfa sol 57 çıktı bugün bandaj takıldı sizin durumunuz nedir inşallah geçmiştir
arasbek durutastan merhaba takmadım canım ben 1 gün sonra özele gittim çıkar dedi 1 ay sonra kontrole gittim yinede geçmişti tek bi doktora bağlı kalma lütfen ankaradatsan benim gittiğim doktora gidebilirsin