caparjunior kubra55555 size ihtiyac duyuyordur belki annesi🥲 gündüz çok uyuduysa yada az yorulduysa da gece sık uyanma oluyor eğer ağrı/atak yoksa
tunasmom1 kubra55555 aynı durumdayim 🥹 7ay 27 günlük son 2 haftada 2 dişi birden geldi onlar yeni gelmisken bu neyin atağı, zorlanması, sancısı bilmiyorum. Belki yeni diş geliyodur diye ona yoruyorum ama bilmiyorum çok zorluyor
ozlem123a Benimki de aynı diş sancısından olabilir dedi doktorumuz umarım öyledir ve geçecektir diyorum 😔 kubra55555
res25 kubra55555 benim de 4 aylık, her saat başı gözleri kapalı ağlayarak uyanıyor. Beni görünce sakinleşiyor. Sebebini asla anlatamıyorum. Neden olabilir sizce??
Hulya0129 kubra55555 bende aynıyım 7+18 zaten doğduğundan beri uyku düzeni yok her ay artıyor diş sancısı vs sürekli ağlıyor gündüz memede 10 dk toplam uyudu yarım saati geçmez gece de sürekli ağliyor
lena00 kubra55555 8.ayda başladı 1 yaşındayız saat başı olmasa da gece uyanmalarımız bitmedi bir çözümde bulamadık şimdi 2 saattir uyutmaya çalışıyorum.. bir de 2.çocuğu soruyorlar nasıl delleniyorum çocuk büyütmek çok kolaymış gibi
kubra55555 lena00 emzirmeyi kesmeden düzelmiyormus sanırım bazısının 🥲 kendileri dogursun 2. Çocuk soranlar
pin006 Bizim de öyle saat başı uyanmasa da sürekli hareket halinde uyurken, üstelik akşam uykusuna geçişi çok zorluyor 1haftadır.