123456_22 Kızlar 2.5 yaşında kızım sürekli kabız ıkınıyor ama yapamıyor çatlağı da var sürekli ağlıyor bu şekilde olan var mı nasıl bir yol izlediniz
Minii_baby 123456_22 bende başta içiremedim sonra yiyeceklerine kattım öyle atlattık şükür doktor hiç aksatmadan kullan demişti
Minii_baby cemile161_ evet hiç aksatmadan kullandık ilacı bende çok çektim kızımın poposu hep kanıyordu onu durumda görmek çok zordu Şuan 28 aylık kızım 17-18 aylıkken aldık tedaviyi
cemile161_ Minii_baby canım 3 ay aynı ölcüde mi verdın bırakırken nasıl yaptın kusıra bakma çok sordum bizde 2 aydır aynı sorunu yaşıyoruz ne yapacagımı şaşırdım artık çok zor
Minii_baby cemile161_ ay yeni gördüm yazdığını 1 buçuk ay 10 ölçüde 1 buçuk ay 8 ölçüde Keserken de bir hafta içinde bir gün verdim bir gün vermedim o şekilde kestim doktor bir anda kesme bu şekilde yap demişti İnşallah sizde de faydası olur
haticebero Bende bi prof götürdüm dulcosoft verdi içiriyorum. Cok sukur iyi suanlık. Baya cektık uğraştık biz kabızlıkla ama cok sukur smdı iyiyiz.. Benim kızımda içmediği için azcık meyvesuyu koyuyorum bardağa ilacı içine döküp içiriyorum anlamıyo.