sukran21 Kızlar herkese selam oğlum 5 ay 10 gün yaklaşık 1 aydır geceler 12 1 den önce uyumuyor bundan önce akşam 9da uyurdu şimdi ne yapsam uyumuyor sabahlarıda geç uyanıyor tekrar erken uyuması için neler yapabilirim
annekadin21 sukran21 bzmde öyle ya. Saldım ben dönüp duruyor yoruluyor iyice öyle deniyorum demekki istemiyor diyerek
byzyldz sukran21 18den sonra uyutmamak lazım bir de gündüz iki uyku tek uyumalı yoksa gece zor geçiyor
sukran21 annekadin21 Bende saldım diyorum ama büyüme hormunları 8 ve gece 2 e kadar salgılanıyormuş bir düzenide olsun istiyorum
byzyldz sukran21 ikinci uykuyu 18de uyanınca tam kıvamında oluyor ama öncesinde uyanınca aşırı zorlanıyorum çünkü sekiz gibi uykusu geliyor sonra da gece uyumuyor işte her gün aynı olmuyor ama saatlere uyunca düzenli oluyor cidden
sukran21 byzyldz Benimkinşn uykuları çok kısa 45 dk 1 saat anca uyuyor nasıl iki uyku yapıcaz bilemiyorum
byzyldz sukran21 sonuncuyu 18de uyancak şekilde denk getirin sonra en az dokuza kadar oyalayıp uyutmayın sonra güzel uyur inşallah ben de çok denk getiremiyorum üç uyku oluyor sonuncu 19da uyanıyor gece uykusuna yatması 22.30-23 oluyor
sukran21 asell13 yok malesef 9 da uyudu 22.30 kadar bir kere uyandın tekrar uyuttum ama 23 gibi tam uyandın🥹
asell13 sukran21 büyüme atağı uyku gerilemesi olabilir benim kızda gündüz uykusunu bıraktı 9 kadar uyumuyor resmen
sukran21 asell13 şuan atak haftasında değil ama uzun zamandır böyle muhtemelen atak haftadından kalan alışkanlık