mihrakuzusu-34 Kızlaaar cildim çok kuru. Pütür pütür durmayacak kapatıcılığı yüksek güzel bir fondöten önerisi istesem kullananlardan🥰
Birerkekannesi_ mihrakuzusu-34 benim cildim de çok kuru önce note aldım sonra maybelline. Note iyi gelmedi daha çok pul pul oldu maybelline ona göre daha iyiydi. Ama en son mağaza çalışanı flormar önerdi ben en çok onu beğendim. Bunlara bakabilirsiniz.
minikannsi mihrakuzusu-34 bende Allah aşkına ne aldiysam yok alnimda yanaklarmda çenemde o pütürlugu görünce sinir oluyrm burdaki tavsiyelere uyucam
ipeksiiimom mihrakuzusu-34 fondöten değil ama kapaticiligi çok iyi 2 tane bb önerebilirim cildim aşırı kuru ama hic pul pul durmuyor ve çok doğal. Birincisi missha ikincisi de pure beauty hem de uygun fiyatlılar
Adarenn mihrakuzusu-34 bence öyle bi fondötenle yok yorumlardaki ismi geçen bütün fondotenleri denedim yine pul pul pes ettim
Brok Nars deneyebilirsiniz hiç pütürlü olmuyor cilt ama fondötenden önce cildiniz makyaja hazır mı asıl soru bu iyice nemlendirilmiş bir cilt olması gerekiyor (:
Ozgzcn mihrakuzusu-34 çok kuru bir cilde sahibim ne sürsem pul pul oluyordu yüzümde ama skin sensual bb krem kullanmaya başladım başlayalı çok memnunum asla pütür durmuyor ışıltılı olmasıda ayrı güzel