misssevval Kızlar ilkokul birinci sınıfa giden bir erkek çocuk için hediye önerisi istiyorum. Daha çok kutu oyunu ve ya oyuncak düşünüyorum ama başka şeyler de olabilir. Bana yardımcı olabilir misiniz bu yaşta ki çocuklarınız nelerden hoşlanıyor
asel_444 misssevval minecraft oynamayı seviyorsa o tarz lego oyuncak alabilirsin şimdi genel olarak o yas gurubu erkek çocuklar lego tarzı oyuncaklardan hoslaniyor ninjago logosu falan
ilosasell misssevval geçen yıl yeğenime kutu oyunu aldm toyzshopa gittm 6 yaş için öneri istedm içerisinden bitanesine seçtm☺️ sizin gitme şansınız yokda trendyol vb yerlere 6-7 yaş kutu oyunları yazarsanız ordan seçim yapabilirsiniz bence bütçenize göre çocuğun zevkine göre☺️
misssevval asel_444 Ninjago yu ilk defa duydum 😂 bunların parçaları çok az değil mi? Çocuğa yetiyor mu?
asel_444 misssevval minik minik parçaları var motor becerilerini falanda gelistiriyormusta ama öyle şeyleri sevmiyorsa bilemedim😅
mugime @misssevval Merhaba instagramda sihirliyolculuk adlı hesapta hediye edeceğiniz çocuğun adı,sevdiği renk,ilgi alanı vs dikkate alınarak hikaye kitabı hazırlıyorlar çok güzel bir hediye tavsiye ederim🤍
misssevval mugime teşekkür ederim kendi oğlum için bakayım oraya, hediye alacağım çocuğu o kadar tanımıyorum
asel_444 misssevval rica ederim onun dışında hani oyuncak silahlar oluyor ya nurf tu galiba yanlış hatırlamıyorsam onlardanda olabilir
misssevval asel_444 silahlı oyuncakları sevmiyorum, belki çocuk severde yine de ben almayim. Ama LEGO iyi fikir onu degerlendiricem. Bide az önce Ringo diye bir oyun aldım yeter herhalde 🙃 sağolun
asel_444 misssevval bende hiç sevmiyorum şiddete özendirici ama erkek çocuklar bayiliyor ne diyim cogu kişi düşünmeden alıyor rica ederim güle güle kullansin